Освен в Бермудския триъгълник, хора изчезват и в триъгълника Бенингтън

мистериозно място

Всички са чували и чели за Бермудския триъгълник, където мистериозно изчезват хора, плавателни съдове и дори самолети. Изследванията на загадъчното място продължават и сега, теориите за това какво се случва там също са много. Категоричен отговор за събитията, които се разиграват в определени моменти на странното място, все още няма. Енигмата, която представлява Бермудският триъгълник го прави толкова известен.

Чували ли сте обаче за триъгълника Бенингтън?

Триъгълникът Бенингтън е страховито място, където загадъчно изчезват хора. Намира се във Вермонт, САЩ. Там преди около 70 години съвсем мистериозно изчезват пет човека за около 5 години. И мистерията няма надежда да бъде разкрита. Какво точно се случва на това малко известно място? Ето какви са случаите там.

През есента на 1945 година 75-годишен ловец се отделил от групата, с която се връщал у дома, и повече никой не го е виждал. Единственото, което е останало от него, е една гилза от патрон.

Една година по-късно колежанка отишла на разходка в планината и изчезнала безследно.

Точно година след тази мистерия последвала нова, която била все така необяснима. Ветеран от войната се прибирал у дома си след като гостувал у роднини.

триъгълник Бенингтън

Хора, които го познавали, съобщили, че са го видели на спирката да чака автобуса. Когато той пристигнал, човекът не бил вътре. Багажът му обаче се намирал в автобуса, което означава, че той наистина го е дочакал и даже е успял да остави багажа си.

Следващата година 8-годишно момче също изчезнало напълно загадъчно само докато майка му хранела прасетата им и не го наблюдавала. Детето било облечено в ярко червено яке, но въпреки сигналния цвят на връхната дреха, то никога повече не било открито.

Само две седмици по-късно е регистрирано изчезването на жена, която била излязла на разходка с братовчед си в планината. Жената се подхлъзнала и паднала в малка рекичка. Решила да се върне, за да се преоблече в сухи дрехи и повече никой не я видял.

Предположенията за изчезването на хората в тригълника Бенингтън са най-различни - от мистериозен сериен убиец, дебнещ жертвите си, до извънземни, които отвличат хора. Истината не е установена и остава само убеждението, че не е добре човек да се доближава до подобни зловещи места.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати