Как да разбера къде в дома ми е пропито с негативна енергия

Негативна енергия в дома

Понякога за отрицателните неща, които се случват в живота ни, не намираме друго обяснение, освен негативна енергия в дома ни или около нас. Поредица от злополучни събития, постоянна депресия или тревожност, вярвате или не, ако не откривате разумно обяснение за тях, те биха могли да бъдат следствие от негативността наоколо. Доста хора гледат скептично на това, не приемат съществуването на свръхестественото.

Има случаи обаче, в които нищо друго не би било логично и разумно обяснение, освен него. Дали наистина има нещо подобно, дали наистина енергията, с която се зареждаш и носиш в себе си има значение? Вероятно. Това могат да кажат само онези, които са изпитали и двете.

Нека се върнем на отрицателна енергия, която би могла да се е настанила наоколо. Може имате странно чувство, че нещо не е наред, непрестанно изпускате и чупите неща, цветята не успяват да просъществуват дълго, въпреки че сте им осигурили светлина и т.н.. И когато всичко това се случва наведнъж, човек сякаш започва да мисли за онази свръхестествени сили, които вероятно съществуват.

За да се отървете от съмненията, може да проверите по лесен начин дали някъде в дома ви има лоша енергия.

Вземете обикновена чаша. Изсипете малко морска сол вътре, а после добавете вода. Поставете я там, където смятате, че би могло да има отрицателна енергия. Изчакайте да минат 24 часа и я погледнете. Ако водата се е запазила чиста и по начина, по който сте я оставили, значи няма проблем. Ако обаче е мътна, то на това място има насъбрала се лоша енергия.

Може да поставите такива чаши на повече места, най-вече около по-затъмнени части или ъгли.

Запалена свещ пречиства дома от негативна енергия

Друг начин, с който може да откриете негативното енергийно поле, е със запалена свещ. Обиколете с нея дома си, наблягайки на тъмните зони. Ако някъде или близо до някакъв предмет, пламъкът изгасне, то това е проблемното място.

Бъдете позитивни и гледайте ведро на живота, за да привличате положителна енергия. Редовно проветрявайте дома си, почиствайте и изхвърляйте всичко онова, което вече не ви трябва. Нека около вас има място за новото, за промяна, за свежест и чистота.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати