Практически съвети за предпазване от енергийни вампири

Практически съвети за предпазване от енергийни вампири

Енергийните вампири буквално ни заобикалят навсякъде. Общуването с тях може да превърне живота ни в кошмар. Те изсмукват жизнените ни сили и ни оставят изтощени и съсипани. Характерни състояния след комуникацията с енергийни вампири са депресия, безсъние, хронична умора, мигрена, апатия, панически страх.

На практика всеки един от нас е изложен на тяхното опасно влияние. Затова е важно да знаем как да се предпазим. Особено ако често ни се налага да общуваме с подобни личности.

Ето ги и най-ефективните методи за предпазване от енергийни вампири:

Вода

Вземането на вана и душ ни предпазва от влиянието на енергийни вампири

Ако сте изложени на енергийния вампир, опитайте се да се приберете вкъщи възможно най-скоро и си вземете душ. Водата не само помага да се почувствате бодри, но и отмива негативната информация, предавана от вампира.

Ако сте наистина зле, по възможност се насладете на топла вана. Напълнете я с вода с приятна температура, добавете морска сол и няколко капки ароматно лавандулово масло. 120-минутна релаксация добре ще почисти вашата аура.

Амулети

Тигровото око защитава от енергийни вампири

Много минерали водят до възстановяване на енергийния баланс. Дори в древни времена естествените камъни (черен ахат или тигрово око) се носят като талисман срещу енергийния вампиризъм. Амулетът против енергийните вампири трябва да бъде постоянно с вас, можете да го премахнете само у дома.

Купете малко едностранно огледало и като напуснете къщата, го сложете в джоба на дрехите си с огледалната страна навън. Такъв талисман може не само да отблъсне енергийния удар, но и да го върне на вампир.

Солта се счита за отлична защита срещу всяко зло. Ушийте си малка торбичка, напълнете я с бели кристали и винаги я носете със себе си в джоба или в чантата си. Солта ще погълне всички действия на вампира, лошите желания и зли думи, изпратени до вас.

Никаква енергия не може да засегне тези, които носят секретна игла от вътрешната страна на дрехата си. Това малко приспособление помага срещу лоши очи, зли духове, магии и вампиризъм.

Добре защитава и среброто. Достатъчно е да се носят сребърни висулки, обеци или пръстени.

Защита на дома

Торбичка със сол в дома защитава от енергийни вампири

У дома ние също не сме имунизирани срещу посещението на енергийните вампири. Съсед или роднина, който е отскочил на гости, може да източи енергията ни. За защита на семейството и жилището ви:

- Измивайте пода със солена вода няколко пъти на месец;

- Поставете сол под вратата на прага или го натрийте с малка ленена торбичка, и я окачете върху входната врата;

- Периодично прочиствайте дома от зли сили, като запалвате църковни свещи и обикаляте с тях цялата къща;

- В кухнята закачете снопчета люти чушки, лук и чесън.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати