Енергийните вампири са навсякъде около теб! Ето как да ги познаеш

разпознаване на енергийни вампири

Когато говорим за енергийни вампири, не си представяйте чудовища като от филмите на ужасите или страшните детски приказки. На пръв поглед тези индивиди изглеждат като съвсем нормални хора. Дори могат да са изключително привлекателни. Заради въздействието, което имат върху околните обаче, те са не по-малко опасни от страшилищата, познати ни от легендите.

За жалост, енергийните вампири са навсякъде около нас и никой не е застрахован, че няма да стане тяхна жертва. Затова трябва да разпознавате отличителните им черти и да стоите по-далече. Вижте в галерията ни кои са признаците, по които да заключите, че един човек е енергиен вампир. Колкото по-рано го разберете, толкова по-лесно ще се съхраните от пагубното му влияние.

1. Те се целят към добродушни, ведри и отзивчиви хора, които не отказват помощ на никого. Залепят се за тях и ги следват като сянка.

2. Въпреки че изглеждат привидно щастливи и открити, енергийните вампири са някак подозрителни. Пазят в тайна всякаква лична информация и макар да прекарвате много време с тях, всъщност не можете да си отговорите на никакви задълбочени въпроси, свързани с биографията им.

енергиен вампир

3. Енергийните вампири са лицемерни и подмолни. Усмихват се, докато плетат интриги и с пасивната си агресия създават напрежение. Харесва им да провокират битки, а после да стоят отстрани и да се надсмиват над околните.

4. Обичат да се правят на жертви. Непрекъснато остават впечатлението, че някой им е навредил с нещо. Винаги другите са виновни за техните проблеми. Царе са на драмите и хленченето.

5. Най-страшното обаче е тяхното влияние върху здравословното състояние на хората. След среща с енергиен вампир започвате да страдате от главоболие, вина, депресия, безсъние, отпадналост, тревожност. И сами не можете да си обясните на какво се дължат подобни усещания.

Забележите ли дори само някои от изброените признаци в колеги, приятели или роднини, дръжте тези хора на разстояние. Срещите с енергийни вампири могат да съсипят здравето и психиката ви. Не си играйте с огъня, а бягайте надалеч, докато все още е възможно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати