sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Тайнственото значение на името Валерия

Тайнственото значение на името Валерия

Тайнственото значение на името Валерия

На 7 август имен ден празнуват Валери и Валерия. Името Валерия произлиза от мъжкото име Валери. Коренът на тези две имена идва от латински и се превежда като здрава и трайна. Това име, въз основа на неговото значение, става истински амулет за Валерия. Носителките на това име са силни, непоклатими и открояващи се.

Съдбата и характерът на Валерия

От детството си Валерия проявява силен характер и се забелязва сред тълпата. Нормално за нея е да бъде в центъра на събитията. Мрази скуката и бавните темпове. Предпочита партитата и приятелските сбирки. Бурният нощен живот я кара да бъде в стихията си. Щом създаде семейство обаче, Валерия се поуспокоява малко. Някогашните забави остават на заден план, а съпругът, децата и домът са нейният нов приоритет.

Тайнственото значение на името Валерия

Но в същото време Валерия рядко се превръща в ентусиазирана домакиня. Тя се опитва да обкръжи мъжа си с комфорт, но търси приятел, който да споделя нейните импулсивност и безразсъдност. За партньора си Валерия винаги ще остане потайната и непредсказуема жена, обвита в мистерия.

По отношение на кариерата носителките на това име не могат да се оплачат. Те определено знаят целите си и как да ги постигнат. За тях срамна работа няма, но и същевременно ценят труда си. Благодарение на дисциплината и последователността си бавно и сигурно се изкачват по стълбицата на успеха.

Валерия може да започне на най-ниската позиция в дадена фирма, но няма да забележите кога се е изкачила до ръководна длъжност. И някак си тя много ѝ подхожда, защото тази жена умее да разпределя задачи и да сплотява екипа си.

Избор на името Валерия за момиче

Тайнственото значение на името Валерия

Родителите трябва да знаят, че избирайки това име за своето момиченце, ще му дадат както много женски качества, така и мъжка енергия. Затова не бива да се изненадват, ако малката девойка проявява интерес към мъжки професии или е обградена с повече приятели от мъжки пол.

Важен момент за родителите на Валерия и за близките ѝ: тя не бива да бъде укорявана за направените грешки. Валерия е доста импулсивна, така че критиката, вместо да я поучи, може да я накара да се затвори в себе си и да се отдалечи от околните. Както в детска, така и в по-зряла възраст, Валерия е непредсказуема и рядко седи дълго време на едно място. Това е много енергично дете, на което липсва само постоянство.

Подходящи професии за името Валерия

Тя е творческа натура и на Валерия професии, свързани с изкуството ѝ подхождат. Но тя бързо сменя своите интереси, така че не се учудвайте, ако днес се изявява като художник, утре като писател, а след една година вече се занимава и с музика.

Това беше най-важното от значението на името Валерия - едно красиво и борбено женско име.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати