10 необичайни причини, заради които хората стигат до развод

10 необичайни причини, заради които хората стигат до развод

Тук не става дума за обикновени проблеми, които могат да възникнат между двама души и за съжаление, да доведат до развод. В следващите редове ще видим най-абсурдните причини, които водят до този резултат. Някои са повече от изумителни!

1. Seen – дразнещо е, когато някой прочете съобщението, което си му изпратил, но не ти отговори. Това обаче не е причина да сложиш край на брака си, ако става дума за любимия човек.

Действителен случай: Дама от Тайван се развежда, защото мъжът ѝ не отговарял на съобщенията, които тя му изпращала, а само ги четял.

2. Неизмити съдове и прибори – типичен битов случай, който би могъл да се окаже ябълката на раздора.

Действителен случай: Жена от Америка се развежда с мъжа си, защото непрекъснато оставял мръсни съдове след себе си.

3. Интернет и социалните мрежи – факт е, че заради онова, което се публикува в социалните мрежи, двойките стават по-подозрителни един към други и намират повече причини за спорове помежду си.

Действителен случай: Индийка се развежда с мъжа си, защото не променя социалния си статус от „необвързан“ на „женен“.

4. Неприлично държание на масата – навици могат да бъдат много дразнещи.

Действителен случай: Жена от Кувейт се развежда, защото мъжът ѝ не консумирал яхнията от грах, която направила, с вилица, а с хляб.

Развод

5. Любовни писма – нещо, което би могло да бъде много мило, ако е адресирано до правилния получател.

Действителен случай: 99-годишен италианец се развел с жена си след 77 години брак заради любовни писма, които намерил. Те били адресирани до обожател на дамата.

6. Твърде много грим – това е урок за дамите, които прекаляват с козметичните продукти.

Действителен случай: Мъж от Индия се развел със съпругата си няколко дни след като сключили брак, защото тогава я видял за пръв път без грим. И тя не била толкова хубава...

7. Политически възгледи – когато оставиш политика да се намеси в личния ти живот.

Действителен случай: Дама от Калифорния решава да се раздели със съпруга си след 22 години брак, защото той гласувал за Тръмп, а тя не го подкрепяла.

8. Чистота – навиците за чистене са изключително важни.

Действителен случай: 15 години брак приключват просто така за жена от Германия, която се разделила с мъжа си, защото той имал мания за чистене.

9. Заради изпрани дрехи – когато правиш от мухата слон.

Действителен случай: Мъж от Англия се развел с жена си, защото тя без да иска изпрала тениска с автографи от любимите му футболисти.

10. Заради начина, по който си записан в телефона – явно понякога наистина трябва да крием телефона от половинката си.

Действителен случай: Дама от Саудитска Арабия се разделила със съпруга си след 17 години брак, защото видяла как я е записал в телефона си. Той я записал като Гуантанамо, което всъщност е военен затвор в САЩ.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати