Как да проверим с червена свещ къде в дома ни има лоша енергия?

Как да проверим с червена свещ къде в дома ни има лоша енергия?

Около тялото ни още с раждането съществува невидима обвивка, която ни пази, като регулира топлината на тялото и не позволява на вредни влияния да ни достигнат.

Под влияние на лошите условия на живот или преднамерени енергийни намеси в личното енергийно поле тази обвивка може да се наруши. Това се отразява на здравето, а понякога застрашава и живота на човека.

Затова изчистването от зловредните енергийни намеси е практика, на която все повече хора се доверяват. Тя цели да възвърне баланса на енергията в тялото, да създаде благоприятна среда за протичане на жизнените процеси.

Как се отразява неблагоприятната енергийна среда на човека?

Лоша енергия в дома

Обикновено признаците са лесна умора, раздразнителност, нервно напрежение и изтощение. Медицината има своето място в изследването на тези неприятни симптоми, но понякога тя не открива причините, които ги пораждат. Една от възможностите е лошо енергийно влияние.

Откъде се взема лошата енергия в дома?

Фактори за поява на неприятна енергийна среда са начинът на разположение на жилището, подреждането на мебелите, претрупване с вещи и други.

Негативните емоции често се носят и отвън. Човек има навик да носи у дома си всички неприятни емоционални състояния, които са го застигнали през деня, а те влияят и на останалите членове на семейството.

Как да разберем откъде идва неприятната емоция, за да се освободим от нейния носител?

Има много начини за бърза проверка на източника на лошо енергийно влияние, но може би най-лесно изпълним от всички е чрез запалена червена свещ.

Червена свещ

Съвсем просто е - със свещта се обикалят всички помещения в дома, като се започва от входната врата от ляво надясно, като се отделя особено внимание на претрупаните места, както и по ъглите. Когато свещта гасне, докато е в близост до някоя вещ, това е знак, че тази вещ носи негативна енергия. Където чуете свещта да пращи, това означава, че на това място във вашия дом има негативна енергия. Най-доброто решение в такъв случай е да се освободи домът от нея.

Не е случайно, че в миналото е имало различни празници и обичаи, при които едно от задължителните действия около тях е било да се прочисти къщата. Това означава да се освободи от стари и ненужни вече вещи, да се изчисти от прах и застоял въздух, защото застоят пречи на обновлението, нужно за свободното движение на енергиите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати