Бенка като огън е знак за луда ревност

Бенка като огън е знак за луда ревност

Бенката във вид на звезда е много рядък и щастлив знак. Такава бенка може да прилича на човече, важно е да има пет края. Смята се, че човек с такава бенка ще бъде винаги закрилян, където и да отиде.

Бенката във вид на езеро или остров се среща доста често и означава, че собственикът й е необуздан, когато става въпрос за силни чувства. За съжаление такива хора са злопаметни и лесно се обиждат.

На жените с такава бенка е присъщо арогантното поведение и честото изпадане в истерия. Те са склонни да презират всички хора, защото ги смятат за по-низши създания от себе си.

Бенката, която прилича на птица, е добър знак. Това е човек, който е добър, снизходителен и е деен и енергичен. Ако бенката-птица се намира отляво, съдбата на този човек ще бъде много важна за голям брой хора.

Бенката във вид на котка говори за тайнственост и загадъчност. Ако тя е разположена на главата, гърба, гърдите или корема, това й придава повече сила.

Бенка като огън е знак за луда ревност

Колкото е по-тъмна такава бенка, толкова по-голяма е вероятността човекът да има магически способности. В средните векове такава бенка се е смятала за дяволски знак.

Хора с такава бенка лесно се обиждат, но доста време крият това дори от близките си. Те могат да причинят зло на някого, само като му го пожелаят, и често урочасват хората.

Бенката, която прилича на огън, е знак, че този човек търси сложността и в най-обикновените събития. Такива хора не умеят да сдържат гнева си и са избухливи.

В същото време те са способни да извършат геройство за човек, когото не познават. Мъжете с такава бенка са безумни ревнивци и жените инстинктивно ги избягват.

Жените с такава бенка са способни да извършват безумни постъпки. Те са екстравагантни, обличат се с ярки дрехи и правят всичко, за да са център на вниманието. В състояние са да зарежат децата си сами за дни, за да се видят с любовника си.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати