sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Какво ви е предопределила съдбата още преди да се родите?

Какво ви е предопределила съдбата още преди да се родите?

ХрисиХриси
Новак
11434
Какво ви е предопределила съдбата още преди да се родите?
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Предлагаме ви един бърз тест, чрез който ще разберете мисията си на този свят. Кармата ни е предопределена още преди да се родим. Нека видим каква е вашата – според датата на раждане, разбира се.

Това, което трябва да направите, е да съберете всички цифри от рождената си дата. Например, ако тя е 5 юли 1970, ще се получи следното: 5+7+1+9+7+0=29

Денят и месецът се събират цели, без да се делят на единици. Получава се двуцифрено число, което също остава цяло, освен ако не е по-голямо от 59, това сумирайте отново, разделяйки крайното число на единици.

След като сте получили числото на живота си, е време да разберете и какво означава то, а именно:

Ако попадате в групата на:

Какво ви е предопределила съдбата още преди да се родите?

От 10 до 19 – вие сте амбициозни и практични хора. Мисията ви е се фокусирате върху себе си и собственото си усъвършенстване. Трябва да постигнете значими неща, постигайки хармония между духа и тялото си.

От 20 до 29 – хората с това число трябва да развиват непрестанно своята интуиция. Тя ще им помогне да се справят в живота. Необходимо е да се уповават да делата на предците си, за да постигнат синхрон със собствената си карма и да се научат да контролират подсъзнанието си.

От 30 до 39 – ако притежавате число в тези граници, то вие имате способността да влияете на хората. Мисията ви е да се учите непрекъснато, за да успеете да предадете знанията си на другите. Вие притежавате различно виждане за живота и трябва да обучите останалите да гледат през вашата призма.

От 40 до 49 – това са хора с изключително висок интелект – философи, учители, учени. Мисията ви е да изкачвате своята житейска стълбица стъпало след стъпало, като непрекъснато усъвършенстване знанията си.

От 50 до 59 – това са късметлийските числа. От една страна, хората, които ги притежават са наблюдатели, които притежават ценна информация. Те трябва да постигнат душевен мир със себе си и винаги да се движат по правия път. От друга страна, това са и любимците на съдбата, които понякога получават повече, отколкото трябва наготово и се самозабравят. Това, обаче, също е част от кармата и рано или късно ги накара да паднат от високо. Човек никога не трябва да забравя добродетелите и винаги трябва да живее според тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати