Значение на името Ясмина

Ясмин Вайналдум - Значение на името Ясмина

Ясмина е женско име, което се свързва с красивото цвете жасмин. Популярно е в арабските страни, но също така се среща и в Европа и САЩ, като негови форми са Жасмина, Ясмин, Ясмийн, Жажмин, Джазмил, Ясмейн и др.

Ясмина е красиво име, а неговите притежателки се отличават с грация и благородническо излъчване. Ясмина има силна воля, голяма смелост и още по-големи амбиции. Тя е решителна и темпераментна, особено когато има силна вътрешна мотивация. Влага страст и в работата, и в любовта.

Ясмина носи магнетизъм и кара всички да се обръщат след нея. Отличава се с ярко навсякъде. Има оригинални идеи и нестандартно виждане за света. За това и може да се развие като човек на изкуството.

Ясмина оценява материални блага, парите и лукса. Знае как да борави с финансите и притежава нюх за бизнес. Тя има силна интуиция, така че не е лесно да я излъжеш. Ясмина има изключителна енергия и позитивизъм. В нейната компания винаги ще ви е интересно и ще се чувствате мотивирани. След като веднъж в живота си се запознаете с такова момиче, няма да го забравите дълго време.

Жена на име Ясмина

Тази красавица е наясно с целите си и знае как да ги изпълни. Но понякога сляпата амбиция може да отдалечи Ясмина от реалността. Една от негативните черти, които притежават жените с това име, е раздразнителност, нетърпимост към другите и голяма чувствителност.

На Ясмина трябва да се внуши уважение към другите от самото ѝ детство. Иначе може да прояви снизхождение към тези, които не споделят нейния начин на живот. За нея е важно да бъде богата, привлекателна, ярка личност, образована и независима.

Ясмина избира професия, в която може непрекъснато да се развива и да получава все по-добри доходи. Това може да е кариера в областта на изкуството или естетичната сфера. Има и много лекари с това име. Ясмина може да практикува професии, свързани с психология, астрология, графология, педагогика. Но също така се чувства удовлетворена, когато се занимава с бизнес, финанси, управление.

Ясмина

В любовта Ясмина е страстна и непредсказуема. Тя е жена, след която мъжете тичат. Непрекъснато се случва да разбие нечие сърце, но не защото цели това, а защото няма как да отвърне на любовта на многобройните си почитатели.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати