sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Талисмани срещу вредни енергийни влияния

Талисмани срещу вредни енергийни влияния

Талисмани срещу вредни енергийни влияния
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Талисманът е лична вещ, която символизира нещо, има силен енергиен заряд и е тясно свързана с енергийното поле на човека, на когото принадлежи. Независимо какво е неговото предназначение - дали е за късмет, за здраве, за предпазване, талисманът влияе върху личното енергийно поле.

Тази му способност се използва и като защита срещу вредни енергийни влияния.

Източници на вредните негативни влияния

Хората често говорят за външните енергийни влияния и дори злонамерени намеси в енергийното поле на другите. Тези негативни енергийни потоци действат като катализатор на болести, лоши мисли и катастрофални събития в живота.

Излъчванията на една враждебна среда, в която човек живее или работи, може да го доведе до порочния кръг на повтарящи се негативни събития, от които не може да се намери лесно изход.

Как да хармонизираме средата около нас и да се избавим от вредните влияния?

Най-лесният начин за защита са талисманите. Те се смятат за пасивна защита, но въпреки това са достатъчно надеждно средство, стига да се носят с искрена вяра в тяхната защитна сила. Ето някои талисмани за защита от вредни енергийни влияния.

Защита с талисман огледало

Талисмани срещу вредни енергийни влияния

Този талисман е подходящ за дамите. Малкото лично огледалце е много мощен талисман. То може да отрази и върне обратно при недоброжелателя вредните за вас влияния под формата на мисли, думи и чувства. Личното огледалце е лично и затова не бива да се дава на никого, дори не бива да се разкрива неговото наличие. Вечер трябва да се измие с вода.

Против зли очи (уроки) най-подходящи са камъните

Ясписът е защитен камък. Той чисти без остатък негативните наслагвания върху човека, който го притежава и носи. Предпазва от беди и опасности. Китайските лечители познавали силата на ясписа и лекували с него;

Талисмани срещу вредни енергийни влияния

Малахитът е подходящ за защита срещу зли очи, от които се урочасва. Този камък има балансиращо действие, той премахва пречките при общуване и пази от непредвидени лоши ситуации;

Талисмани срещу вредни енергийни влияния

Тюркоазът е универсален камък с благотворно действие. Той пази и от вредните влияния на околната среда. Счита се за камък, който има силата да превърне враговете в приятели във времето. Затова е подходящ избор за защита.

Талисмани срещу вредни енергийни влияния

Можете да носите своя талисман под формата на гривна, колие, като скрита вещ на определено място между личните предмети. Важна е вярата в благотворното им действие. Тя е вид енергия, която неутрализира злото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest