Ето каква ще е годината на свинята за теб и близките ти

Година на Свинята

Според китайския зодиак 2019 година е годината на свинята. Това е и последната зодия от китайския хороскоп. Специфичното при него е, че през всяка година отговаря на конкретен знак, като знаците са 12.

Годината ще е изпълнена с късмет. Това е идеалното време да започнете нови начинания, защото според китайския зодиак всички те ще ви донесат късмет и добри парични постъпления. Очакванията са за една истински позитивна година във всички аспекти и за всички зодии, защото свинята – животното-символ на зодиакалния знак, привлича успех. Затова пред годината препоръчително е да държите някъде в дома си фигурка на прасе. Тя ще ви донесе благоденствие. Тотемът ще ви помогне да привлечете енергията към себе си.

Като цяло всички зодии ще се радват на положителна енергия, нови възможности, успех в начинанията. През годината на свинята се очаква добро финансово състояние за представителите на различните знаци.

Пари в Годината на Свинята

Повечето хора, които все още не са срещали любовта, ще я срещнат през годината, а тези, които вече са открили своите партньори, ще живеят с тях в хармония. Разбира се, в любовен аспект може да се очакват някои предизвикателства – това, което трябва да научим през годината на свинята, е, че трябва да правим компромиси, да преглъщаме егото си и да определяме правилно приоритетите в живота си.

С изпитания по пътя ще се срещнат всички зодии. Това, което ще научим през предстоящата година – как да преглъщаме егото си, как да подобрим преценката си, кога да си даваме почивка, кои са приоритетите ни.

2019 година е времето, в което да обърнем внимание на себе си, на семейството си и на любимите си хора. Това е и годината, в която трябва да ценим повече себе си.

Хармония в Годината на Свинята

В китайския зодиак се препоръчва в годината на свинята да се отървем от всичко токсично – навици, връзки, хора. Защото хармонията е акцентът на годината, а в пълна хармония можем да живеем само тогава, когато усещаме вътрешен мир и удовлетворение.

Годината ще завърши на 24 януари 2020 година, така че се възползвайте от всичко, което годината на свинята ви е подготвила. И вярвайте, че е за добро.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати