Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Телец

Годишен хороскоп за зодия Телец за 2019-та

ЯНУАРИ

През първия месец от новата година правете това, което мислите, че е най-добро за вас, а не това, което другите мислят, че трябва да правите. Близък човек от семейството ще ви да даде важни съвети относно вашето благосъстояние. По време на работа не влизайте в конфликти и не изразявайте мнението си, преди да сте се запознали с всички подробности.

ФЕВРУАРИ

През този месец в личния си живот, Телци, ще преминете от романтика към тъга и разочарование. Благодарение на Венера обаче ще постигнете огромен успех в професионален план.

МАРТ

През март ще се сблъскате с незначителни, но неприятни проблеми според годишния хороскоп за 2019-та. Не ги пренебрегвайте, а разрешете ги още в самото начало. В противен случай те могат да станат труднопреодолими на по-късен етап. Любовта също ще е конфликтна зона за зодия Телец, така че трябва да бъдете много внимателни.

АПРИЛ

Няма да започнете април по най-добрия начин, защото ще се чувствате пренебрегнати от партньора си и вероятно ще станете жертва на забранено увлечение. От 15 април Венера ще върнете хармонията в любовта. За съжаление в кариерата ви очаква период на застой. Здравето също няма да е на ваша страна както физически, така и психически.

МАЙ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Телец

За вас месец май ще бъде много стимулиращ, тъй като Марс ще накара кръвта ви да кипи. През първата половина на месеца Венера ще ви помага да се развивате професионално. Работата ви ще ви направи по-амбициозни, силни и решителни.

ЮНИ

Енергия, магнетизъм и късмет ви очакват през този месец. Не се надявайте на големи финансови печалби. По-добре е да започнете нови проекти и да поискате помощ. В любовта, ще се радвате на стабилност.

ЮЛИ

Очаква ви изморителен месец на работното място. Неефективността ви ще попречи на вашия работодател да разбере колко сте изтощени физически. Повече почивка и по-здравословна диета ще ви помогнат да се възстановите. Пригответе се за пълна хармония в любовта.

АВГУСТ

Благодарение на Сатурн вашият любовен живот ще започне да се стабилизира. На работното място очаквайте положително развитие. Ще се радвате и на много добро физическо състояние!

СЕПТЕМВРИ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Телец

По отношение на личния живот ви очаква стабилност в семейството, брак и поява на дете. Ще почувствате удовлетворение от постигането на велики неща с вашия партньор, които ще продължат дългосрочен план.

ОКТОМВРИ

През този месец ще бъдете предразположени към нови срещи с потенциални партньори. Тъй като Марс и Венера ще се движат по едно и също време в зодиакалния знак, сексуалният живот на зодия Телец живот ще се подобри значително.

НОЕМВРИ

Годишен хороскоп за 2019-та за зодия Телец

В личния си живот ще сте под влиянието на Меркурий, което ще ви принуди да поискате разяснения относно перспективи за бъдещето или разбулване на тайни от миналото. В същото време Марс ще увеличи либидото ви и ще ви направи по-отворени от всякога към любовни приключения.

ДЕКЕМВРИ

Оттеглянето на Меркурий ще ви направи по-малко комуникативни и отворени към партньора. Учете се от предишни грешки и не позволявайте на напрежението да разруши връзката ви. Нещо повече, не позволявайте на проблемите от работата да навлязат в личния ви живот. Ако все още нямате сродна душа в живота си, шансовете да я намерите през декември са минимални.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати