Преди да изтече 2016-та, вижте тези забавни цитати за Нова година

Нова година

В последните часове, когато изпращаме старата година, повечето хора са фиксирани върху тежки мисли относно миналото. Ако вие не сте от тях и предпочитате да се усмихнете на днешния празник, хвърлете едно око на най-забавните цитати, свързани с Нова година.

- Младост е, когато ти е позволено да останеш до късно на Нова година. Средна възраст е, когато си принуден да го правиш, Бил Вон.

- Приличието по време на празничния сезон изисква да си постоянно пиян. Кулминацията на това пиянство е Нова година, когато си толкова замаян, че дори целуваш човека, за когото си женен, Пи Джей О‘Рурк.

- Единственото смислено нещо, което може да направите на Нова година, е да организирате такова парти, че приятелите ви да се събудят няколко дни по-късно и моментално да звъннат на адвокатите си, за да проверят дали не са били обвинени в нещо, Дейв Бари.

- Новогодишният ден: Това е добър момент да вземете решения за по-добро бъдеще, а от следващата седмица да сеете пътя си към Ада, както обикновено, Марк Твен.

- И дано всичките ви проблеми да имат продължителността на новогодишните ви обещания, Джой Адамс.

- Единственият начин да прекарате Нова година тихо и в малка група е в бордей, Уистън Хю Одън.

- Ако нямах неща, за които да съжалявам, нямаше да е Нова година, Уилям Томас.

Равносметка

- Много хора нямат търпение да дойде Новата година, за да възобновят старите си навици, неизвестен автор.

- Оптимистите остават до полунощ, за да видят Новата Година, а песимистът остава, за да се увери, че старата година си отива, Бил Вон.

- Новогодишният ден е рожден ден на всеки човек, Чарлз Ламб

- Ще има винаги нещо старо през новата година, неисветсне автор.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати