sanovnik.bg»Статии»Притчи»Мъдри Мисли»Вечните цитати на известни личности

Вечните цитати на известни личности

Вечните цитати на известни личности

Животът и смъртта, успехите на хората, тяхното щастие и нещастие, любовта и отношенията помежду им, е вълнувала човечеството, откакто свят светува.

До нас са стигнали много римски или гръцки сентенции на древни мислители, които са ни били от полза и които днес дори често цитираме.

Но понеже живеем в 21 век, когато ни вълнуват не толкова философски размисли, а по-скоро размисли относно мотивацията, успехите в бизнеса или пък модните тенденции, ние решихме да подберем за вас онези цитати на известни личности - наши съвременници, които наистина са уникални и запомнящи се. Ето някои от тях.

Цитати за успеха

Откъде можем да почерпим някои от най-гениалните мисли, касаещи успеха? Естествено, че от успешните хора, милиардерите. Ето какво споделят те.

Шансът ни връхлита твърде рядко, но човек трябва да е готов за това. Когато от небето се излива злато, трябва да имате кофа, а не напръстник - Уорън Бъфет.

Вашите най-недоволни клиенти са най-великият източник на вдъхновение. - Бил Гейтс

Мисля, че най-ефективните хора са мотивирани не толкова от жаждата за успех, колкото от страха от неуспеха - Лари Елисън.

Цитати за любовта

Цитати на известни личности

Известни със своите бурни връзки и разводи, популярните личности от шоу бизнеса, са добре запознати с любовта. Подбрали сме ви следните 3 цитата.

За мен любовта е някой, който да ми каже Искам да бъда с теб до края на живота си и, ако е нужно, бих скочил от самолет за теб - Дженифър Лопес.

Знаеш, че е любов, когато всичко, което искаш, е той да бъде щастлив, дори ти да не си част от неговото щастие. - Джулия Робъртс.

Обичам те толкова, че да искам най-дълбоките, тъмни и болни твои страни. Тези, които не би споделил с никого. - Лейди Гага.

Цитати за модата

Не че известните личности от шоу бизнеса нямат мнение относно модата. Тъкмо напротив. Но вече разгледахме някои техни цитати, затова за финал сега ще се насочим към модните дизайнери и какво мислят те за модата.

Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени. - Джорджо Армани.

Никога не можете да отделите прекалено много време при избора си на обувки. Много жени смятат, че те не са важни, но истинското доказателство за елегантна жена е това, което е обула. - Кристиан Диор.

Една жена никога не е прекалено облечена или недостатъчно облечена с малка черна рокля. - Карл Лагерфелд.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати