Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магическите свойства на солта: Как да се защитим с нейна помощ

Магическите свойства на солта: Как да се защитим с нейна помощ

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
3 от 3 Снимки

3. За късмет


С помощта на 1-2 с.л. сол можете да си направите амулет за късмет. Просто сложете малко количество от подправката в парче от памучен план. Завържете го с червен конец и го носете със себе си, за да ви носи успех и да ви пази.

Солта е една от най-използваните подправки в кулинарията, но знаете ли, че тя се употребява широко и в езотериката? Символизираща земния елемент, солта може да избави човека от лоши помисли, проклятия, завист и всякакви негативни влияния.

При това тя може да очисти не само човешкото тяло, но и различни предмети, с които влизаме във взаимодействие в ежедневието си. В пречистващите ритуали със сол се използват най-различни нейни разновидности: готварска сол, морска сол, хималайска сол.

Според езотериците обаче с най-мощно пречистващо въздействие е именно черната сол. Смята се, че тя съхранява младостта, предпазва от недоброжелатели и допринася за хармонията у дома.

В галерията ни можете да видите няколко ритуала с черна сол, които защитават от зли сили. Ако не разполагате с такава, можете да ги възпроизведете и с обикновена морска сол, която също има ефект.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати