Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Библията»Второто пришествие настъпва на 28 юни! Исус идва от Венера

Второто пришествие настъпва на 28 юни! Исус идва от Венера

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Исус
Снимка: Блиц
Ефирийското общество

Време е. Второто пришествие настъпва на 28 юни. Тогава Исус ще слезе на Земята от Венера.

Религиозният свят е в очакване на Второто пришествие. То е предречено от членове на международния уфологически култ, известен под името Ефирийско общество или Религиозно учение на Етериус. Според тях Исус Христос е пришълец, който ще се приземи на планетата ни именно през 2018-та година.

На Земята Исус Христос е приключил работата си и се е върнал на родната си планета преди хилядолетия. Още тогава обаче той обещава да се завърне. За щастие на земляните този момент най-после дойде.

Религиозно учение на Етериус се смята за секта, произлязла от английското графство Девън. Членовете ѝ вече активно се подготвят за Второто пришествие. Те се молят в свещена планина за срещата с Христос.

Общество е основано през 1950 г. от британския таксиметров шофьор Джордж Кинг (1919-1997 г.). Той чул божествения глас в главата си. Господ му казал, че е избран като земен представител в междупланетния парламент.

Култът днес има последователи в няколко страни в света. Представителите му пазят страстно своите тайни от обществеността. Ето защо никой не знае с точност защо са решили, че Синът Божи е могъщ извънземен, който се завръща на Земята именно през настоящата година и на тази дата. Въпреки това говорителите на обществото споделят, че Исус Христос ще пристигне повторно на Земята от Венера с космически кораб и ще употреби свръхестествените си способности за промяна на нашия свят към по-добро.

28 юли е датата, в която според Ефирийското общество Исус ще стъпи отново на планетата ни. Членовете на Ефирийското общество обаче са подготвени. За посрещането му те ще изкачат свещената планина Холдстън Хил край Девън и ще приветстват месията, като се преклонят пред него. Дали това ще се случи, ще видим скоро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати