Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Библията»Второто пришествие настъпва на 28 юни! Исус идва от Венера

Второто пришествие настъпва на 28 юни! Исус идва от Венера

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
Ефирийското общество

Време е. Второто пришествие настъпва на 28 юни. Тогава Исус ще слезе на Земята от Венера.

Религиозният свят е в очакване на Второто пришествие. То е предречено от членове на международния уфологически култ, известен под името Ефирийско общество или Религиозно учение на Етериус. Според тях Исус Христос е пришълец, който ще се приземи на планетата ни именно през 2018-та година.

На Земята Исус Христос е приключил работата си и се е върнал на родната си планета преди хилядолетия. Още тогава обаче той обещава да се завърне. За щастие на земляните този момент най-после дойде.

Религиозно учение на Етериус се смята за секта, произлязла от английското графство Девън. Членовете ѝ вече активно се подготвят за Второто пришествие. Те се молят в свещена планина за срещата с Христос.

Общество е основано през 1950 г. от британския таксиметров шофьор Джордж Кинг (1919-1997 г.). Той чул божествения глас в главата си. Господ му казал, че е избран като земен представител в междупланетния парламент.

Култът днес има последователи в няколко страни в света. Представителите му пазят страстно своите тайни от обществеността. Ето защо никой не знае с точност защо са решили, че Синът Божи е могъщ извънземен, който се завръща на Земята именно през настоящата година и на тази дата. Въпреки това говорителите на обществото споделят, че Исус Христос ще пристигне повторно на Земята от Венера с космически кораб и ще употреби свръхестествените си способности за промяна на нашия свят към по-добро.

28 юли е датата, в която според Ефирийското общество Исус ще стъпи отново на планетата ни. Членовете на Ефирийското общество обаче са подготвени. За посрещането му те ще изкачат свещената планина Холдстън Хил край Девън и ще приветстват месията, като се преклонят пред него. Дали това ще се случи, ще видим скоро.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати