Чудовище тероризира Аржентина! Местните стоят заключени в домовете си

Чудовище тероризира Аржентина! Местните стоят заключени в домовете си
Снимка: youtube

Смразяващо кръвта чудовище броди в Аржентина. Местните не смеят да излязат от домовете си.

Истински ужас е превзел град Санта Фе. В едноименната аржентинска провинция непрестанно постъпват съобщения за 2-метрово подобно на куче чудовище, което напада домашните животни. Местните жители рядко излизат от домовете си, тъй като се страхуват за живота си.

Местните издания не спират да пишат за чудовището, което тероризира аржентинците. Очевидец разказва за близката си среща с чудовището. Той се връщал в къщи през нощта, когато внезапно забелязал високо и слабо същество, което пробягало по улицата на четири крака. Въпреки че видението смразило кръвта му, той успял да извади смартфона си и да снима тайнственото същество, преди то да изчезне.

Хората не знаят какво представлява ужасяващото чудовище. Според някои това си е чист върколак, излязъл от страшните филми. Според други това е легендарният Чупакабра. Чудовището е описвано като куче, гризач и влечуго, но така и няма изрични свидетелства за съществуването му.

Третата теория е и най-интересна. Според нея в града изведнъж се е появил мутант или същество, което пристигнало от паралелния свят. Скептиците обаче отсичат, че това е просто изтощена и отслабнала до неузнаваемост мечка, което непредпазливо се разхожда из нощните улици на Санта Фе.

До този момент чудовището вече е умъртвило две кучета, питбул териер и немска овчарка. Десетки граждани са станали свидетели на тайнствените появявания на чудовището. За момента то не е нападало хора, но опасението, че това ще се случи някой ден, сгъстява страха и напрежението.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати