Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Загадката с разбилото се НЛО в руския град Далнегорск остава неразрешена

Загадката с разбилото се НЛО в руския град Далнегорск остава неразрешена

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k249
НЛО

В началото на 1986 година в малкия руски град Далнегорск се случва изумително събитие. Хората тъкмо са се прибрали у дома и вечерят, когато забелязват в небето сферичен апарат с тъмнооранжев цвят. Излизайки навън, за да видят го видят по-добре, гражданите осъзнават, че той почти не издава шум и лети над планините. Скоро необикновената машина започва да извършва по-резки движения, след което пада при близкия хълм и се разгрумява.

По време на катастрофата отново не се чул силен шум, но пък се усетила странна топлина. По-късно при оглед на мястото, където е паднала машината, станало ясно, че зоната е покрита с пепел. Въпреки това не изглеждало, като че ли е пламнал обикновен пожар.

Имало нещо много странно в тази история и последвалите изследвания само засилили любопитството на учените. При мястото на инцидента били открили следи и люспи, формирани от материал с необичайни свойства. Но изследователите така и не успели да открият откъде точно идва той.

Дотук обаче странностите не приключват. След падането на летящата сфера много други необикновени апарати били забелязвани в района. Местните алармирали, че те се движат в района на катастрофата, а според учените вероятно са искали да разберат нещо повече за разбилия се кораб.

Но тъй като всички тези летателни апарати изчезвали много бързо, информацията за тях е прекалено оскъдна и объркваща. Факт е обаче, че на следващата година десетки такива машини са видени от над 100 души, сред които и военни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати