Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Митични Същества»Най-зловещите създания, които хората са виждали

Най-зловещите създания, които хората са виждали

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
2 от 4 Снимки

2. Скачащият Джак


Скачащият Джак е създание, което е било забелязано в различни части на Англия между 1850 и 1904 година. Описват го като човекоподобна твар, която умее да извършва огромни скокове и понякога напада хората. Друго характерни характерни негови черти според очевидците са тъмните дрехи, огнените очи и огромни нокти. Според градските легенди на Скачащия Джак са попадали доста англичани, но и неговият произход не е научно доказан.

От незапомнени времена хората разказват истории за богове и създания като кентаври, русалки, леприкони, демони, духове и др. И докато някои от тях остават само в преданията и легендите на различните страни, то други действително са съществували. Или поне така твърдят личности, които са попадали на тях.

Тези създания са известни на човечеството от векове наред, но науката така и не успява да даде категорични доказателства за тяхното присъствие на планетата. Въпреки това някои хора вярват упорито в тяхното съществуване и дори се кълнат, че са ги виждали със собствените си очи.

Ако в действителност е така, то определено имаме повод да се страхуваме, защото тези създания са не просто обвити в мистерия, а зловещи и непредсказуеми. Вижте кои са те в нашата галерия и се запознайте с историите им, които ще ви накарат да спите на светната лампа нощем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати