Най-зловещите създания, които хората са виждали

1 от 4 Снимки

1. Мотман


Създанието, по-известно като Човекът молец, е многократно забелязвано между 1966 и 1967 година в Западна Вирджиния, САЩ. Повечето хора, които твърдят, че са го виждали, го описват като хуманоидно създание с червени очи и криле, което се появява нощем. Според някои изследователи очевидците, които са се натъкнали на него, са в някаква огромна заблуда. Други пък са на мнение, че създанието може да има връзка с извънземни обитатели.

От незапомнени времена хората разказват истории за богове и създания като кентаври, русалки, леприкони, демони, духове и др. И докато някои от тях остават само в преданията и легендите на различните страни, то други действително са съществували. Или поне така твърдят личности, които са попадали на тях.

Тези създания са известни на човечеството от векове наред, но науката така и не успява да даде категорични доказателства за тяхното присъствие на планетата. Въпреки това някои хора вярват упорито в тяхното съществуване и дори се кълнат, че са ги виждали със собствените си очи.

Ако в действителност е така, то определено имаме повод да се страхуваме, защото тези създания са не просто обвити в мистерия, а зловещи и непредсказуеми. Вижте кои са те в нашата галерия и се запознайте с историите им, които ще ви накарат да спите на светната лампа нощем.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати