Тези известни личности умряха заради лакомията си

2 от 5 Снимки
Тези известни личности умряха заради лакомията си
Снимка: Joseph Henry Bush

2. Закари Тейлър


На 4 юли американския президент Закари Тейлър трябвало да открие много празненства по повод националния празник на САЩ и така и не успял да хапне през целия ден. Прибирайки се в Белия дом с празен стомах, той изпил на един дъх 4 чаши студена вода, чаша топло мляко и изял голямо количество череши. Само няколко чаша по-късно получава силни стомашни болки и умира в резултат на чревна инфекция.

Порция от любимото ви ястие придружено от любимата ви напитка могат да са истинско лекарство за душата и тялото, стига да са в разумни граници. Но някои от известните личности, които може да видите в галерията ни, не са спрели навреме с хапването и са починали в резултат на лакомията си.

За едни може да е смешно, а за други – напълно сериозно, но класацията показва, че храната има въздействието на наркотик и ако нещо ни е наистина вкусно, трудно може да спрем.

Лакомията обаче е един от смъртните грехове, като в случаите на историческите личности от галерията ни наистина се е оказала фатална.

Разберете кои са тези ястия, които са били толкова вкусни и изкушаващи, че някои хора са пожертвали живота си, за да си хапнат повече от тях.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати