Река в Индия пресъхна! На дъното ѝ откриха следи от друга цивилизация

Река в Индия пресъхна! На дъното ѝ откриха следи от друга цивилизация
Снимка: Pinterest

Последното откритие от далечна Индия ще накара косите ви да настръхнат. Река пресъхна, а на дъното ѝ се разкри нещо страховито.

Наскоро част от река Карнатака в Индия бе пресушена планирано от органите на реда. Целта бе доизграждането на напоителна инфраструктура в района. За изненада на всички на дъното на реката се появи нещо, което дори учени и конспиратори трудно могат да обяснят.

На дъното на реката са разположени обли камъни. От всички страни със завидна прецизност върху тях са издялани красиви геометрични фигури. На повечето от камъните има божества от индийската митология. Всички те са леко заоблени от водата.

Анализите на учените показват, че камъните са на дъното на реката от повече от 10 хиляди години /разгледай галерията/. Това обаче противоречи на познатата до момента история.

Традиционната история на Индия изключва възможността толкова отдавна на това място да е живяла цивилизация, която да може да изработи подобни геометрични фигури върху камък. Това е било невъзможно с познатите на хората в онези години примитивни инструменти.

Единственото обяснение за лазерната прецизност на изработката, е извънземно присъствие на извънземна цивилизация на Земята в далечното минало. Подобни доказателства се откриват в много краища на света. Най-виден пример са пирамидите в Гиза.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
05.07.2019 18:31
Ако автора на статията получава пари за това което е написал може и мен да ме наемете. Аз мога да измислям по-големи фантасмагории и глупости.
1
0
Потребител#229247
само дето са от 17-18 век, изобразяват си стандартни елементи от локалната религия и са открити преди 50 години ... има и екскурзии на място :)
http://www.ancientpages.com/2015/10/12/mystery-1000-ancient-carved-shiva-lingas-discovered-india-cambodia/
14
1