Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Археология»Откритията, които оспорват теорията на Дарвин

Откритията, които оспорват теорията на Дарвин

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 6 Снимки

2. Златната верижка от Онтарио


Още една находка на приблизително на същата възраст е открита през юни 1844 г. в кариера край град Туид в канадската провинция Онтарио. Тя представлява елегантна златна верижка. Открита е вътре в скала на дълбочина около 2.40 м. Камъкът е на възраст 320-360 милиона години, когато се смята, че хора още не са съществували.

Археологията е науката на благородниците. В миналото само най-богатите хора са имали свободното време да се ровят в загадките на предшествениците ни. Едни от най-интересните ѝ открития явно оборват теорията на Дарвин.

Колкото повече неща разкриват археолозите, толкова по-големи загадки поставят пред човечеството. Някои от забулените в мистерия открития са толкова сензационни и необясними, че учените просто решават да не ги споделят със света. Направят ли го, те рискуват както името си, така и кариерата си.

Има много необичайни археологически находки, които показват, че на Земята са се сменили редица различни цивилизации. Някои от тях са доказателството, че теорията на Чарлз Дарвин за еволюцията е дълбоко погрешна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати