Мъж отиде за риба, но улови призрак

Мъж отиде за риба, но улови призрак

Риболовът за някои е отпускащо хоби. За други е дейност, с която да се откъснат от забързаното си ежедневие и да се насладят на тишината сред природата. За трети пък се оказва начин за среща с призраци.

Да, въпреки че според повечето хора духовете обитават стари и разпадащи се сгради, привидение може да се види дори в гората. Доказателство за това е историята на мъж от Англия, който смята, че по време на риболов е уловил и призрак с камерата си.

На 26-ти юли тази година Клайв Лойд бил на риболовно приключения при река Трент, когато решил да запамети момента със снимка, а след това да се похвали с изображението си пред свои съмишленици в любимия си сайт.

При направата на първата снимка той видял, че изображението е доста неясно и мъгливо, затова много бързо последвал втори опит. Така той се сдобил с две почти еднакви снимки, които обаче имали една много съществена разлика.

Мъж отиде за риба, но улови призрак
Снимка: Clive Lloyd

Тази зловеща подробност Клайв забелязал, след като се прибрал у дома и отново решил на разгледа изображенията от риболова си. На пръв поглед те изглеждали идентични, но при по-внимателно вглеждане във втората в далечината се забелязвал неясна белезникава фигура, напомняща човешки силует.

Клайв няма спомен по време на снимките там да е имало човек. А и като се има предвид, че те са направени в рамките на няколко секунди, е доста странно, на едната да присъства човек, а на другата не. Именно тези разсъждения навеждат британецът на мисълта, че е успял да заснеме призрак.

Не знам откъде се появи този мистериозен силует и защо го има само на едната снимка. Мястото ми се струваше безлюдно и не съм разбрал да е имало други хора в снимания от мен участък. Някои могат да решат, че снимката е манипулирана с програма, но ви уверявам, че не съм редактирал изображението и то е автентично, настоява Клайв.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари