Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Карма и Съдба»Разбери каква карма те очаква според годината на раждане!

Разбери каква карма те очаква според годината на раждане!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
9 от 9 Снимки

Мева 9


Вие сте чувствителен и деликатен човек. Основна задвижваща сила за вас е инерцията. Често искате повече от околните, отколкото могат да ви предложат, поради което ги критикувате.

Идеалисти по рождение, вие презирате всичко материално. Стандартът ви на живот към средна възраст може да се снижи рязко.

В любовта търсите моногамната връзка, може би до края на живота си. Романтични сте и привлекателни и ви върви в професии, свързани с дипломация. Бива ви и в изкуството. Кармично сте много слаби. Обърнете внимание на здравето на сърцето, очите и нервите.

Кармата е нещо, с което се раждаме. Още древните тибетци са знаели, че душата на човек може да се въплъти в него до 9 пъти. Всеки нов човешки живот преминава през поредица от кармични тестове.

В зависимост от годината, в която сме родени, кармата е приготвила различен тест за нас в някоя от основните сфери – любов, работа или здраве. Житейският ни път е нещо като казарма за душата на Земята.

Будистите наричат всяко следващо превъплъщение Мева, в превод - знак или белег. Цифрата на Мева показва за кой път сме на земята и каква карма може да очакваме. Тя се определя спрямо годината на раждане. Виж таблицата и разбери коя е твоята Мева. Спрямо нея може да разбереш какво да очакваш от кармичния си път.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
47
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
14.12.2018 20:30
Не ми било писано да стана лидер,а пък в хороскопо пише друго.Пълен боклук !
10
9