Sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Това са най-злите свекърви, които историята познава

Това са най-злите свекърви, които историята познава

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k732
3 от 3 Снимки
Това са най-злите свекърви, които историята познава
Снимка: wikipedia

Принцеса София Баварска


Принцеса София Баварска била отдадена майка и съпруга и затова решила, че тя трябва да избере съпругата на сина си Франц Йосиф I. Дяволът, който познаваш, е по-добър от останалите, казвала тя.

И така избира 16-годишната Елизабет. Тя се омъжва за Франц през април 1854 година и 10 месеца по-късно ражда дете. Свекървата решава, че то ще бъде кръстено на нея и го взима от майката малко след раждането.

Същото прави и с другите две деца, които Елизабет ражда. Не ѝ позволявала да прекарва време с децата си, защото се опасявала, че това ще навреди на възпитанието им.

В резултат младата майка изпада в дълбока депресия и отказва да се храни. Няколко години по-късно умира от булимия и анорексия.

Мислите ли че вашата свекърва е злобна, нетактична и живее, само за да скъсява вашите дни? Тогава ви предлагаме да разгледате нашата галерия, защото майката на съпруга ви може да се окаже по-чиста от сълза пред трите най-зли свекърви, които историята познава.

Има свекърви, които не признават личното пространство на сина си, още по-малко на снаха си. Те смятат, че са длъжни да командват по-младите от тях и не се притесняват да намесят във възпитанието на децата и във всеки избор на младото семейство.

Някои свекърви обаче са стигнали много по-далеч в омразата към снахите си и честите забележки са само капка в морето пред това, което най-злите свекърви в историята са правели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Силвия
Силвия
23.12.2017 14:20
Леле майко! Тия свекърви са жив дявол! Заслужават да бъдат убити! Даже не бих ги нарекла хора! Те са истински демони скрити в човешки облик!
0
1