Истинска русалка изплува от езеро в Калифорния

Истинска русалка изплува от езеро в Калифорния

Истинска загадка в Калифорния изправи целия свят на крак. Млада жена със сраснати крайници изплува от местно езеро.

В ранните часове на миналата сряда полицията се е натъкнала на млада жена, която се разхождала из улиците. Тя бродела по пътя във Фресно.

Първо била забелязана от шофьор, който спрял, за да ѝ помогне. Когато запитал какво се е случило, отговорът го шокирал. Аз съм русалка, простичко казала тя.

Откритото момиче е било полуголо и крайно загадъчно. След като я заставили да спре да се движи по средата на плътното, полицаите я запитали коя е и откъде е. Единственото, което успяла да каже било, че се казва Джоан и е русалка. На всички останали въпроси тя отговаряла с не знам.

Джоан изумила органите на реда с цялостния си вид. Освен че била полугола, тя била мокра и е почти сигурно, че е изплувала от близкото езеро. Най-странното в девойката обаче безспорно са пръстите на краката ѝ. Те са сраснати един за друг, което е сред описанията на митичните създания – русалките.

Полицаите описват поведението ѝ като меко казано странно. След като била закарана в близката болница, медиците потвърдили, че пръстите на краката ѝ са се сраснали един за друг. В същото време неизвестната полугола жена с необикновени стъпала не спирала да твърди, че е митично водно създание.

Новината за мистериозната дама скоростно обиколи всички американски медии. Снимката на момичето е разпространена за разпознаване. Най-интересното е, че отпечатъците ѝ са свалени и пуснати в базата данни, но тя така и не е идентифицирана.

Единствената информация, която полицаите имат е, че е висока 1.60, тежи около 60 кг и е на видима възраст между 17 и 20 години.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати