Влак-призрак се появи в лондонското метро

Метро

Изключително необичайни и дори смразяващи кадри се появиха във виртуалното пространство. Милиони хора настръхнаха, след като видяха видеоклип от камерите на метрото в Лондон. На него се вижда призрачен влак, за чието присъствие никой няма логично обяснение.

Необичайното явление е открито случайно при проверка на апаратите за видеонаблюдение. От направения запис става ясно как на станцията пристига безплътен влак със светещи фарове.

Транспортното средство спира за момент, като се очаква от него да слязат някакви пътници или да се качат други. Това обаче така и не се случва.

Хората, които са на станцията, се държат така все едно влакът не съществува, вероятно защото изобщо не го виждат и чуват. След кратка почивка влакът отново поема на път, а в него така и не се виждат пътници, въпреки че е съвсем прозрачен.

Влак призрак
Снимка: youtube

Този запис е доста интересен. Едва ли е някаква измама. Вероятно става въпрос за влак-призрак, предполагат ловци на духове.

И въпреки че призраците на превозни средства се срещат много по-рядко от тези на хора и животни, мистиците уверяват, че те наистина съществуват. По думите им най-популярни сред тях са виденията на коли.

Да, автомобилите-призраци не са измислица. Те се появяват внезапно на трасето и се движат с много висока скорост. Напълно възможно е да имат вид на съвсем истинско превозно средство, само че при по-внимателно вглеждане, се забелязва, че в колата няма нито пътници, нито шофьор. Обикновено автопризраците се появяват в участъци, където е станало някакво фатално произшествие преди време. Загиналите не могат да намерят покой след катастрофата и блуждаят наоколо, търсейки възмездие за смъртта си, обясняват специалисти по мистичните въпроси.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Yalchi Yalchi
Yalchi Yalchi
07.01.2017 08:17
https://www.youtube.com/watch?v=GKgnpFuBd8A
0
0
Petko Dragov
Petko Dragov
02.12.2016 10:57
Към автора: При следващата статия за видео и снимки ще е хубаво да се даде поне линк към снимката/видеото. Защото статията е интересна, но лично аз бих искал и след това да видя клипа... а сега удоволствието е развалено... Ето защо оценката ми е 3, иначе щеше да 5!
10
6