Парче алуминий на 250 века доказва съществуването на извънземни

Извънземни

Парче алуминий, изглеждащо, че е преминало през ръчна изработка, може да се окаже доказателството за съществуването на извънземна цивилизация. Изследвания са установили, че предметът е на повече от 250 хиляди години. Това е дълго време преди човечеството да се научи да обработва не само алуминий, а метал изобщо.

Предметът е открит в Румъния през 1973 година. След тестването му е установено, че съдържа 12 видове метал, като 90% от съдържанието му е алуминий. Първоначалните резултати били спорни и не са приети от научната общност, но изследвания, направени през 2015 година в лаборатория в Лозана, Швейцария, ги потвърдиха. Хората са започнали да обработват алуминий преди около 200 години, така че откритият артефакт е сензационен.

През 1973 година строители, които укрепвали коритото на река Муреш недалеч от румънския града Аюд, намерили три странни обекта, заровени на 10 метра дълбоко под земята. На вид те били изключително древни. Дошлите на мястото арехолози индетифицирали два от тях като фосили. Третият приличал на парче обработен метал, като след първоначалния оглед учените заключили, че става въпрос за брадва.

Трите находки били изпратени за по-нататъшен анализ в град Клуж, столицата на провинция Трансилвания. Там анализът бързо показал, че двете големи кости са на голям, но изчезнал преди около 80 хиляди години бозайник, бродел в Европа. Експертите обаче били втрещени от третата находка, след като разбрали, че е изработена от много лек метал и че е оръдие на труда, а не просто отломък.

Обектът е с дължина 20 сантиметра и 12.5 сантиметра широчина. Това, което озадачава експертите, е и че по метала има вдлъбнатини, които го правят да изглежда все едно е част от по-сложна механична система. В момента в научните среди се води разгорещен спор дали това не е доказателство, че обектът принадлежи на НЛО или е произведение на непозната, но много развита цивилизация от миналото.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#180523
Извънземните са тук от хиляди години. Тук са под формата на духове. Светата Библия описва тия извънземни като изгонени от Рая ангели. Изгонени от Господ.
0
1