Призрак на загинала младоженка плаши руски шофьори

Призрак на загинала младоженка плаши руски шофьори

Призрак на покойница броди по трасето между два руските града Люберци и Литкарино. Щом падне мрак, привидението сякаш идва от отвъдното и започва да се носи между пътуващите превозни средства. Безплътното създание многократно е било забелязвано от прибиращи се по късните часове хора, като някои от тях дори са успявали да запечатат образа му на видеозаписи и снимки. Сред тях е и Карина Димитриева, която още не може да се отърси от ужасяващото си преживяване.

Никога през живота си не съм виждала подобен феномен. Когато го видях, се опитах да намеря някакво логично обяснение. Щом се приближих обаче, останах без думи. Пред мен имаше силует на жена, облечена в рокля. Изплаших се силно, разказва младата дама пред руска телевизия.

За смразяващата си среща с призрак в същата зона разказва и друг младеж. По думите му той и дядо му пътували с автомобил, когато внезапно колата била обгърната от мъгла и започнала да се хлъзга по пътната настилка. Само че по това време температурите не били толкова ниски и нямало логика да се е образувал лед. Двамата за малко да претърпят инцидент, но все пак успели да овладеят превозното средство навреме.

В този момент се огледах и видях близо до нас странна жена, облечена в бяла рокля, споделя младият мъж.

Според една легенда в същия район преди години са претърпели катастрофа младоженци. Мъжът успял да оцелее при тежкия инцидент, но половинката му загинала почти на място. Говори се, че от този ден нататък нейната душа не може да намери покой и продължава да се скита вечер по пустите улици.

Не всички сензитиви и екстрасенси обаче са съгласни с това твърдение. Според тях областта, в която се намира трасето Люберци – Литкарино, е осеяна с гробове и кръстове и е напълно възможно призраците, на които пътниците попадат нощен, да са на различни покойници.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати