Асеновград гъмжи от извънземни?

Асеновград гъмжи от извънземни?

На левитиращо извънземно се е натъкнал наш уфолог. По думите му пришълецът се носел във въздуха в района на Асеновград, но летяща чиния около него липсвала.

У нас все по-често могат да се видят инопланетяни, твърдят специалисти по извънземни въпроси, взели участие в Международната НЛО конференция, която се проведе наскоро в Ямбол.

За свои срещи с извънземни разпалено разказва и уфологът Ценко Симеонов, който неведнъж досега е ставал свидетел на необикновени явления в Асеновград. По думите му на 16 септември той дори успял да фотографира летящ кораб в зоната на Асеновата крепост.

Снимал съм неидентифицирани летящи обекти на много места. Където и да отида, се срещам с тях, твърди експертът, който обаче до момента не е давал ексклузивните изображения за публикуване.

Една от най-вълнуващите случки на Симеонов е отпреди четири години. Малко преди Коледните празници той бил на центъра на Асеновград и с очите си съзрял нещо феноменално. Вдигайки поглед към небето, нашенецът се натъкнал на левитиращо извънземно, носещо се само във въздуха.

Беше на около 25 метра над мен. И него съм снимал, твърди уфологът, цитиран от България днес.

Според специалистите по извънземни въпроси зачестилите срещи на земляните с извънземни не са никак случайно. По думите им в бъдеще тяхната поява ще стане причина за раждането на много повече личности като Баба Ванга, за която се смята, че е боравела с информация, подавана именно от жители на друга планета.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати