Йети се изпречи на пътя на шофьор от Русия

Йети се изпречи на пътя на шофьор от Русия

Човекоподобно създание, с описание като това на легендарното създание Йети, обитава гориста местност в района на Новосибирска област, Русия. Вече няколко души са се натъквали на тайнственото същество и искат светът да разбере за него.

Разкази за мистериозно животно с човешки черти отдавна се носят в този край на бившия Съветски съюз. Често пъти обаче тя бяха приемани със снизхождение, тъй като се смятаха за фантазии на хора, злоупотребяващи с алкохол или личности, загубили разсъдъка си. Сега обаче техните думи се потвърждават и от местни жители с доказан авторитет, които не биха си позволили да предоставят лъжлива информация.

Прибирах се у дома към 23.00 часа, а пътят ми минаваше през пуста местност. Внезапно на пътя ми се появи странно космато създание. Първоначално го помислих за крава, но когато го наближих с колата, видях, че не е. Беше високо към 2.5 метра и цялото беше покрито със сребриста козина. Очите му светеха смразяващо. Когато го видях, целият настръхнах, разказва Александър Шадрин пред руски сайт.

По думите му съществото също се стреснало, щом автомобилът приближил към него. То побегнало навътре в гората, а докато се опитвало да се скрие, често поглеждало към мъжа. След като се прибрал у дома, Александър побързал да направи справка в интернет. Така той попаднал на създанието Йети, което изглеждало досущ като горския звяр, с който той имал изненадваща среща.

До този момент никога не съм вярвал в съществуването на създание, съчетало в себе си човешки и животински черти. След като го видях обаче, се убедих, че то не е само легенда, признава Шадрин и допълва, че същата твар бира забелязана и от още двама негови познати.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари