Зловещи кадри! Турист засне 300-годишен труп да отваря очи

Мумия на дете

Видео, от което могат да ви побият тръпки, е заснел турист, който е наблюдавал една от най-известните мумии на деца. Докато снимал 300-годишният труп на момичето, то внезапно отворило очи.

Туристът е посетил катедралата на Гуадалахара в Мексико, където се пазят останките на момиченцето – Света Иносенсия, в стъклен ковчег, за да се вижда от всички.

Посетителят е искал да заснеме цялата си обиколка в катедралата и се спрял пред трупа на малкото момиче, тъй като то било най-голямата забележителност там.

Докато я снимал от глава до пети, малката светица изненадващо отворила очите си.

Видеото веднага е било публикувано в Youtube и вече има над милион гледания. На кадрите тялото прилича повече на статуя, но всъщност са останки на една от светиците на Мексико.

По тази причина част от хората вярват, че Иносенсия е отрила очите си като Божие знамение. Други обаче са по-склонни да мислят, че цялото видео е манипулирано.

Историята на света Иносенсия, чието име означава невинност, е истинска трагедия. Тя е била убита от баща си, след като приема християнството и започва да го изповядва.

катедралата на Гуадалахара

Иносенсия е искала да получи първото си причастие със своите съученички, но баща ѝ, който не вярвал в Христoвата вяра, ѝ забранил. Въпреки това тя избягала и изпълнила светото тайнство.

У дома тя носела книги, с които изучавала християнството, а когато баща ѝ разбрал, я убил с нож, слагайки край на краткия ѝ живот.

Малко след смъртта ѝ Иносенсия е обявена за светица, а тялото ѝ е балсамирано, за да издържи във времето.

Днес се смята, че трупът е на около 300 години. Той се съхранява в стъклен ковчег и вярващите могат до го видят, ако посетят катедралата в Гуадалахара.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати