Кръвожаден демон облада актриса по време на интервю

Демон актриса

Нещо шокиращо се случи по време на телевизионно предаване. Зъл демон облада тайландска актриса, докато тя беше интервюирана от водещите. Кадрите, запечатали този ужасяващ момент, станаха истинска сензация в интернет и за нула време обиколиха цял свят.

По време на участието си в предаването Типайуан Пю Чапупуанг споделя в ефира на тайландска телевизия, че множество пъти бива похищавана от призрак на канибал.

Докато разказва за страховитите си преживявания, младата жена внезапно изпада в нещо като транс и започва да се гърчи пред всички, след което заявява, че злият демон отново е при нея.

Щом чува това, интервюиращият пита призрака защо не остави дамата на мира, а Типайуан отговаря с чудовищен глас: Бях изпратен тук от някой.

След разговора с водещия духът съвсем не се успокоява. Той иска да получи свинска кръв и заплашва, че ще изяде органите на своята жертва, защото е красива. Зловещото създание освобождава младата жена чак когато водещите слагат на шията ѝ специален амулет.

Припомняме, че според някои от екзорсисти злите демони най-често избират за жертви красивите жени и младите момичета.

Това е така, защото те има по-специфична природа и енергия. За да се предпазят от опасните призраци, дамите трябва да се обличат по-скромно и да не се държат предизвикателно, смята специалистът по екзорсизъм Малам Лютфи Джамал-Баба.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати