Призрак се появи в телефона на испанец

Призрак телефон

Смразяваща находка намери испанец, закупил си наскоро нов телефон. Ровейки се в айфона си, Хулиан Кавалеро ненадейно се натъква на ужасяваща снимка на жена с безплътно посинено лице. Очевидно апаратът на мъжа е обсебен от призрак, смятат уфолози, цитирани от чуждестранни издания.

Когато Хулиан Кавалеро си закупил чисто нов телефон, бил на върха на щастието. Апаратът работел добре и в нищо в него не му подсказвало какво ще открие скоро. Един ден, докато преглеждал галерията със снимки, той попаднал на нещо ужасяващо. В айфона му присъствало мистериозно размазано изображение на жена със затворени очи.

Образът изглеждал доста причудлив и в същото време плашещ. Все пак телефонът бил чисто нов и нямало как някой да е направил снимката преди това. Още по-странното в случая било, че тайнственото изображение не се отваряло и Хулиан така и не можел да го разгледа по-детайлно.

В опит да разгадае случая, той отнесъл айфона си в сервиз. Щом чули историята обаче, служителите отказали да се занимават с уреда, защото се изплашили. Така загадката останала неразгадана.

Впрочем това не е първият човек, който открива мистериозна и необяснима снимка на телефона си. Същата участ спохожда и самотна майка, закупила си нов телефон. Един ден синът на жената пожелава да си поиграе с телефона.

След като малчуганът обещава, че няма да звъни на никого, получава разрешение да вземе устройството и да си поиграе. Детето прекарва няколко часа насаме с джаджата, а когато майка му си взема телефона обратно, открива нещо покъртително.

Наред с всички снимки, които момчето е направило по-рано, има и една, доста зловеща. Изображението е правено от трети човек, който е снимал спящото дете и част от лицето си. Този ден обаче майката и детето са били съвсем сами у дома, така че никой няма обяснение за станалото. Единственото обяснение е, че спящото момче е снимано от призрак.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати