Хитлер си докарал наркозависимост заради комплекси

Адолф Хитлер

Микро пенис е побъркал Хитлер. Аномалия на гениталиите отключили агресията на Адолф още в ранна детска възраст. Това довело до обсебващата му мания да завладее света.

Британските историци Джонатан Майо и Ема Крейги са проследили последните дни от живота на диктатора. Те са открили медицински изследвания, които довели до тезата, че Хитлер е бил импотентен.

В откритите медицински записки се твърди, че Хитлер е страдал от хипоспадия. Състоянието представлява вроден порок на уретрата и пениса. Това означава, че половият орган на фюрера останал завинаги недоразвит.

Записките са дело на Теодор Морел, личният лекар на Хитлер. За да подобри сексуалния му живот, той му е предписвал хормони и амфетамини. Така с времето Фюрерът е развил зависимост към наркотиците.

Амфетамините развиват паническо и постоянно чувство на тревожност. Съчетани с постоянните дози, те водят до присъщите на Фюрера изблици на ярост.

Хитлер

Според повечето историци, изследвали живота на Хитлер, той на практика е бил лишен от сексуален живот. И това въпреки присъствието на Ева Браун в живота му. Новите данни показва, че това не е всичко.

Освен микропенис Хитлер е имал и криптохризъм - неоформени тестиси. Така на практика той е прекарал живота си само с един тестис. Цялостното състояние на Фюрера е наистина доста изнервящо и оправдава до някаква степен маниакалното му поведение.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати