Призраци витаят в хотела, където е заснет хорър филм

Призрак в Стая

Нещо странно се случва в хотела, в който е заснет емблематичният филм на ужасите Сиянието. Хората, посетили сградата, разказват за необясними явления в него и се притесняват, че зданието в действителност може да е прокълнато, съобщават чуждестранни издания.

Сред смятащи, че този хотел наистина има паранормална активност, е шефът на връзките с обществеността на детския музей в Хюстън - Хенри Яу. Опасенията на мъжа се появили, след като прекарал известно време в хотела, намиращ се в Истън Парк, Колорадо.

По време на своя престой Яу много се впечатлил от интериора и цялостната атмосфера в сградата, ето защо решил да направи няколко снимки, докато нямало хора. Докато фотографирал спокойно, нищо не навело мъжът на мисълта, че тук бродят призраци. Много скоро обаче мъжът възможността да се убеди в обратното.

Само ден по-късно след своеобразната фотосесия Яу забелязал, че на направените от него снимки присъства мистериозна фигура, която не се е виждала преди това. В писмо до изданието Дейли мейл мъжът разказва, че това не е единственото притеснително нещо. Малко след престоя във въпросния хотел той се почувствал зле и се разболял от мнимо заболяване.

Всъщност отдавна се говори, че в хотела в Истън Парк витаят призраци. Негови посетители разказват за шумове в тъмното и кикот на деца, пронизващи тишината. Според мнозина в хотела се разхожда и душата на покойник, работил тук приживе.

Филмът Сиянието (The Shining), който е бил заснет в хотела и покрай който всъщност сградата се популяризира, е базиран на едноименния роман на Стивън Кинг. Говори се, че американският писател се вдъхновил да напише книгата, след като прекарал в зловещата сграда само 24 часа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати