Нашенка с уникална дарба лекува безплатно над 20 заболявания

Лечители

С невероятна дарба разполага нашенка от Бургаско. Бившата телефонистка Надя Андреева от град Камено вече години наред избавя хора от различни болести със силата на гласа си.

Вече почти четвърт век лечителката се бори със заболяванията на хора от цялата страна, като им помага напълно безплатно. Успява да надвие над двадесет вида болести, сред които дори диабет и рак.

Казва, че успява да повлияе състоянието на болните както с глас, така и с поглед, присъствие и енергия. Именно силната ѝ положителна енергия помагала при различните заболявания. За да помогне на даден човек обаче, поставя много важно условие - той да ѝ има вяра напълно.

Самата Надя споделя, че една от най-важните дати в живота ѝ е 17-ти декември 1991 година, тъй като тогава получава свише силата да помага на хората и да ги избавя от болежките им. След като дарбата я споходила внезапно, тя усетила, че вече разполага с могъщо умение. Така започнала да помага на хора.

Мълвата за лековитите способности на жената бързо се разнесла и познати и непознати редовно ѝ звънели за помощ по телефона. Към днешна дата обаче тя предпочита да не си служи с телефонни разговори, защото зложелатели започнали да се възползват от добрината ѝ.

Първо, провеждам сеанс по телефона, а след това с болния трябва да се видим на живо, ако има нужда от по-нататъшна помощ. После пак можем да комуникираме по телефона или по скайп, но след като съм наясно кой стои срещу мен, споделя Надя пред СтандартнюзКом.

Жива Вода

Освен с гласа си лечителката цери и със специална вода, която сама зарежда с космическа енергия. Категорична е, че и нея дарява безплатно на всеки, който има нужда от помощ. Уверява, че откакто помага на хората, е излекувала редица болни. Колкото и труден да е проблемът обаче, тя не желае да получи заплащане за усърдието си.

Проводник съм на божествена енергия и трябва да я предам. Лекувам хора, защото тази енергия ми е дадена за това, уверява бившата телефонистка от Камено.

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.06.2019 22:45
Надя е вълшебница! От два месеца пия водата, която тя ми зареди и съм много доволна...да е жива и здрава и все така да помага.......Мариана от Сливен.
4
0
Анонимен
Анонимен
07.02.2019 15:30
Не говорете лоши неща за жената.Надя вече 27 години помага на хората трябва да и БЛАГОДАРИМ и да вярваме в нея. НАДЯ бъди БЛАГОСЛОВЕНА!!! Ние сме с теб!!! Аз съм благодарна , че има такива хора като нея.Който има нужда да отиде да не се колебае.Повярвайте!!!
3
0
Анонимен
Анонимен
07.02.2019 15:16
Аз съм ходила цяла година при нея и съм много доволна.Добре че я има.Благодаря на мили хора,че ме свързаха с нея.Благодаря ти НАДЯ за всичко.Блатодарение на теб мен все още ме има.Бъди БЛАГОСЛОВЕНА и здрава за да помаш на хора които вярват в теб!
3
0
Веска Кьосева
Казвам се Веска Кьосева и
това са телефоните на Надя- 0884640389 тел 0896010543 -същите са,не са променени и не са импулсни,позвънете ѝ,настоятелно,понякога ги блокират,не се отказвайте.Помагала ми е за какво ли не ,болката е отшумявала бързо,не вярвате на негативните хора,ако не може да помогне,сама ще ви каже.
2
0
Анонимен
Анонимен
10.05.2018 16:55
MинкаПеткова Ходила съм при Надя и съм много доволна от нея .Тя за мен е бог.Ходих по доктори но само Тя ме излекува имах проблем с хранопровода не слушайте тези които пишат отрицатели отзиви който има проблем да отиде .раб време е от 9 часа до 18 часа тел 0884640389 тел 0896010543
4
0
Рейки Център Ямбол Биоене
Това е най голямата лъжа, а жената е поредната измамница................. жалко за хората които и вярват. Миналото лято реших и отидох при нея за да проверя способностите и......... горката жена дори елементарните неща за водата не знае - например, че водата трябва да е изворна и още много, много други неща. Който има нужда от заредена вода според вида на заболяването и др. нужди ще му я заредя безплатно
1
3
m.ivanova
m.ivanova
21.08.2016 00:02
моля пишете телефона на Надя
благодаря
17
4
Потребител#170682
Да така е! Бях при Надя имах възел на щитовидната жлеза .Ходих при нея след това се чувахме по телефона и възела ми изчезна.Много съм и благодарна .Благодаря ,че има такива хора.
33
2
Valcho Arabadjiev
Valcho Arabadjiev
24.08.2016 12:44
Напишете и трлефона
20
5