Нострадамус: Спасителят идва през 2016 година!
Nostradamus: the Savior is Coming in 2016!
sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Нострадамус: Спасителят идва през 2016 година!

Нострадамус: Спасителят идва през 2016 година!

Нострадамус

Нострадамус е един от най-популярните пророци и астролози, живели някога. Предсказанията му за 2016 година са изключително страшни, но в същото време носят и доза надежда.

В пророчеството на Нострадамус за 2016 година се говори за появата на човек, който ще помогне на хората да отворят умовете си и да осъзнаят смисъла на живота. Ако човечеството се вслуша в думите му, ще избегнем световния Апокалипсис.

В първите шест месеца на годината ще има много произшествия по цялата Земя. Възможно е да започне Трета световна война, която ще тръгне от Иран, който ще нападне Турция. Единствено Русия ще е способна да спре заплахата, стига да реши да се намеси.

В пределите на Русия според Нострадамус през 2016 година ще се зароди ново религиозно учение. То бързо ще се разрасне и ще успее да обедини всички религии в едно. Така само след няколко години целият свят ще изповядва една религия, следствие от което ще е възникването на нов социум и култура.

В Русия Нострадамус предвижда наставането на Златен век, който ще се задържи до 2020 година. Докато Руската империя процъфтява, в Америка ще се настани невиждан икономически упадък.

Природните катастрофи няма да ни подминат и през 2016 година. Нострадамус предвижда невиждани до момента земетресения на територията на Близкия Изток и Китай. В Южна Америка и Африка ще има наводнения, като някои части ще си останат под вода. В САЩ предстои унищожително торнадо.

Освен катаклизми можем да очакваме и хуманитарна катастрофа. Нострадамус вещае, че в Африка ще се зароди смъртоносна болест, която ще убие стотици. Медицината ще е безсилна срещу нея. На самия континент пък ще настъпи невиждан глад и недостиг на вода, което ще доведе до преселването на африканските народи в Европа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.4
52
41
33
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
SSM
SSM
02.10.2016 02:53
АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ОЧАРОВАНА ОТ ПРОРОКА НОСТРАДАМУС !!!
МНОГО ОТ ПРЕДСКАЗАНИЯТА МУ НЕ СА СЕ СБЪДНАЛИ И ИЗОБЩО НЕ СА ВЕРНИ !!!
4
0
София
София
03.04.2016 10:35
И какво ша е това ново религиозно учение?Един ден да вярваме в Алах утре в Исус Христос и други ден в Буда!
16
2