Бивш агент на ЦРУ: Хитлер още е жив!

Хитлер

Адолф Хитлер е инсценирал самоубийството си и в действителност не е умрял, а е избягал на остров Тенерифе, а оттам е отпътувал за Аржентина, където доживява старините си до днес, твърди бившият агент на ЦРУ Боб Баер.

Това, което ни казват от правителствата, е чиста лъжа. Вижте документите на ФБР. Те отварят пътя за ново разследване. В момента ние преразглеждаме историята, историята, която твърдеше, че Хитлер е загинал в бункера. Колкото повече копаем, толкова повече се убеждавам, че няма доказателства за това, казва Баер.

Той е стигнал до подобно заключение, след като разгледал архивите на ФБР, чиито агенти още в миналото се съмнявали, че фашисткия лидер се е самоубил в бункер в Берлин в края на Втората световна война.

По новото разследване се подготвя документален филм, опиращ се на тезата, че няма нито един свидетел, който да е видял мъртвото тяло на Хитлер.

Самоубийството му и това на неговата съпруга Ева Браун се споменава на няколко места в официални документи, но няма нито една снимка на мъртвия Адолф Хитлер.

Тенерифе

Това е достатъчно за някои специалисти да смятат, че Хитлер не е умрял. Дори има свидетелства, в които се твърди, че е видян за последно на летище Темпелхоф.

В архивите на ФБР от 1945 година се говори за мистериозен информатор, който се свързал със службите в Лос Анджелис. Анонимният искал политическо убежище в замяна на изключително важна информация.

Това, което чули агнетите, било зашеметяващо. Мъжът твърдял, че е качил Хитлер и Ева Браун в една германска подводница, за да избягат в Аржентина. В южноамериканската страна са се погрижили за тяхното укриване.

Дори с детайлно описаните местонахождения и спирки на подводницата ФБР не е разследвало информацията за избягалия нацистки лидер. Службите единствено са информирали Буенос Айрес, че има голяма вероятност Адолф Хитлер и Ева Браун да са пристигнали в страната.

Виж повече

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 0
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари