sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Извънземни са си устроили база в Украйна?

Извънземни са си устроили база в Украйна?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9319
Извънземни

За предполагаема база на инопланетяни сигнализират уфолози от Украйна. По данни на специалистите, интересуващи се от неидентифицирани летящи обекти, извънземните са си устроили нещо като пункт недалеч от украинското село Скобичевка, намиращо се в Закарпатската област.

Тяхното твърдение дори може да се подкрепи със снимкови доказателства. Наскоро местни хора запечатали движещ се летящ обект с дисковидна форма. Веднага след това изумените жители побързали да сигнализират за феномена на специалистите.

Използвайки специализирана техника, Анфрей Скабейда и колегата му Владимир Гуцар успели да се доберат до въпросното мистериозно място, над което можело да се забележи НЛО, информира esoreiter.ru.

Специалистите описват мястото като блато, при което е налице нефтено замърсяване. По думите им пробите, взети от почвата, сочат повишено съдържание на метали.

Въпросната зона е силно енергийна. Най-вероятно извънземните представители идват тук, за да черпят енергия, предполага Владимир Гуцар.

Това не е първия път, в който се говори за присъствие на извънземни в Закарпатската област. И по-рано местни жители са разказвали за движещи се в небето подозрителни обекти, които описват като летящи чинии. Откривани са и следи от кацане на същите машини.

Ето защо украинските уфолози отдавна говорят за база на извънземни по тези краища. Според мнозина извънземните може би са привлечени от някои полезни изкопаеми. Други обаче не са напълно съгласни с това становище. Какво точно е истината, най-вероятно ще узнаем съвсем скоро...

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати