ЦРУ пътува във времето от години?

Пътуване във времето

Има редица истории, филми, книги и игри, в които героите без проблем пътуват във времето. Оказва се, че подобни фантастични портали, които могат да ни отведат в миналото или бъдещето, отдавна са отворени от ЦРУ.

Сигурни източници от Националната сигурност на САЩ твърдят, че Министерството на отбраната още преди 40 години е успяло да създаде съоръжение за пътуване във времето.

Правителството на САЩ успява да конфискува голяма част от записките на Никола Тесла, по които още през 1967 година успява да създаде средство за пътуване във времето. Според запознати в онези години това е използвано за прикриване на тайни операции. Чрез пътувания във времето агентите са осигурявали икономическо и политическо преимущество на страната.

Телепортацията и пътуването във времето се използва и до днес. Един от източниците относно това е Майкъл Релфи. Той постъпва на работа към въоръжените сили на САЩ през 1976 година.

По думите му е командирован и прекарва 20 години на Марс в топсекретна операция. Там Релфи имал за задача да поддържа една от двете американски колонии, разположени на червената планета. За да останат в тайна, тези колонии били построени в бъдещето.

Планети

След като службата му приключила, възрастта на Релфи била обърната. При връщането му назад във времето, някои определени спомени в съзнанието му били изтрити или блокирани – една от обичайните процедури при подобни операции.

Друг свидетел на тайните действия на американското правителство, бил д-р Андрю Базиаджо. Той участвал в проект Пегас, проведен между 1968 и 1972 година.

Операцията била насочена в две насоки – пътуване във времето на пространствено-времевата холограма и обучаването на надарени американски деца. Именно те са подготвяни за първото поколение пътешественици във времето.

Американските специалисти били изключително заинтересовани от това как телата и най-вече умовете на децата реагират на пътуванията във времето. Докато възрастните доброволци скоро полудявали, то детското съзнание, което не е обременено от впечатления за света, им позволявало да пътуват без проблем.

Пътуването във времето позволява на американците да контролират буквално всичко, което се случва на планетата ни. Така например, всеки един от бъдещите президенти на САЩ е бил предварително посещаван в своите младежки години и предупреждаван за това, което му престои.

В този списък влизат Джордж Буш баща, Джордж Буш син и дори Барак Обама. Освен това, американците са знаели за терористичния акт от 11 септември 2001 година още през 1971 година.

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

margo.mk
margo.mk
26.10.2015 13:14
Не че не може да е вярно, всичко е възможно. Но не биха ли променили много повече неща така. Вероятно не всичко, за да не е съмнително но все пак.
6
0
Виктор
Виктор
26.10.2015 19:25
Дори и да променят става сложно,защото се включват теориите за време-пространство.
Дали Времето се дели на 3 етапа:
Минало-Сегашно-Бъдеще в което всичко ще се случи независимо как му се влияе.
И теорията за мултивселените...или,че за всяко едно наше решение има друго взето решение от друг (аз) и има безброй много измерения.
Или те ако променят се създава измерение в което те са променили,но си остава и такова в което е непроменено.
9
1