Най-жестоките и безмилостни жени в руската история

1 от 3 Снимки

2. Мадам Алекс Попова


През 1902 година знаменитата мадам е арестувана за около 300 убийства. Убийствата не са били просто нейно развлечение, а и бизнес, от който натрупва солидно състояние.

През 1879 година тя основава агенция за жени, които искали да се спасят от мъжете си. Срещу добро заплащане мадам Попова ги правела вдовици. Съвестта на една от нейните клиентки обаче не издържала и така убийцата отива в затвора. Осъдена е на смърт чрез разстрел;

Три рускини, живели преди векове, и до днес предизвикват ужас у всеки човек. Техните имена завинаги ще се запомнят с безмилостните убийства и зверства, които са извършили.

Едната от тях на завидните шейсет години изглеждала поне с двайсет години по-млада, което накарало нейните съселяни да я подозират за изчезването на няколко невинни девойки.

Другата рускиня, която буквално се нарежда до най-изпипаните убийци в човешката история, е заличила без ни най-малко угризения на съвестта над 300 неверни съпрузи и мъже.

Третата страховита дама от руската история не е познавала що е то чувство на състрадание и без проблем е наказвала по най-ужасния начин невинни 12-годишни момичета.

Разгледайте галерията горе, за да се запознаете с трите най-брутални рускини, за които мъченията и убийствата са били ежедневие.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати