Жена роди двойка близнаци от различни етноси

Близнаци

Двойка близнаци с различен цвят на кожата се родиха в семейството на Абигейл и Ричард Джордж от Западен Лондон, съобщи Дейли Мейл. Децата са от смесен брак. Майката е с бял цвят на кожата, а бащата е мулат. Според лекари вероятността това да се случи е по-малка от едно на милион.

Бебетата Боби и Райли Джордж вече са на една година. Боби е с бяла кожа, руса коса и сини очи, докато Райли е с кафява кожа, кафяви очи и къдрава черна коса.

Щастливите родители сi спомнят, че когато научили, че чакат близнаци, се шегували помежду си, че ще е много хубаво, ако едното от бебета е тъмнокожо, а другото с бяла кожа. Те дори попитали наблюдаващия бъдещата майка лекар каква е вероятността това да стане. Той им отговорил, че това е невъзможно.

Оказал се прав в първите няколко седмици след раждането. Новородените били напълно идентични. Постепенно след шестата седмица обаче кожата и косата на Райли започнали да потъмняват.

Освен на външен вид двете братчета имат и разлика в характера, споделя майка им Абигейл. Боби е много по-активен, сеещ терор над детегледачките си, независим и нетърпелив. На другата крайност е Райли, който е спокоен и търпелив.

Необичайното биологично събитие има и своя социален ефект върху младото семейство. Абигейл разказва, че появата на така различните близнаци е предизвикала много недотам приятни слухове сред съседите им. Често ѝ се случва, когато изведе децата на разходка, да я питат дали тя е детегледачката на Райли и дали съпругът ѝ е баща на децата.

Това е третото дете на семейството. Те имат по-голяма дъщеря Амелия, която прилича на майка си, но е взела кожата на баща си.

Наскоро британските медии съобщиха и за друг подобен случай. На живеещото в Йорк, Северна Англия семейство Ричардсън им се родили момичета близнаци. Както и при Боби и Райли, бебетата били напълно еднакви, но след четвъртата седмица цветът на кожата на едното от момичетата се променил.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати