sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Българка говори с ангели от години

Българка говори с ангели от години

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9332
Ангел

Българка, живееща от години в Лос Анджелис, твърди, че общува с ангели. Нели Конуей, известна още като Нели Ейнджъл, е ученичка на забележителната Дорийн Върчу. По образование е журналист, но се занимава с кундалини йога и медитации.

Тя вижда и усеща могъщата сила на духовното и разчита бъдещето с карти. Със своя нестихващ оптимизъм е успяла да помогне на мнозина, включително холивудски актьори, съобщава БНТ.

Животът на българката се преобръща след преживяна катастрофа, когато тя е само на четири годинки. Тогава за пръв път пред нея се явяват ангели. Първият необикновен образ, който вижда, е този на архангел Михаил.

Българската лечителка обяснява, че една вечер след катастрофата, малко преди да заспи, била посетена от главния пазител на Рая.

Преди той да се появи обаче, стаята била обляна от необикновена светлина. После на ръба на леглото седнал и красивият ангел, който казал на Нели да не се страхува повече.

Архангел Михаил

На следващия ден българката разказала на своите роднини за необичайното си преживяване и още тогава бабите ѝ решили, че малкото момиче има някаква особена мисия на този свят.

От този момент нататък Нели посветила живота си на духовното и на това да помага на хората. Към днешна дата тя се занимава с йога и различни духовни практики, спечелили ѝ голяма известност в САЩ.

Нели е убедена, че ангелите съществуват и ни помагат, без значение дали вярваме в тях, или не. Според нея те са създадени от Господ, за да правят живота ни по-лек и по тази причина винаги са около нас. Тя описва ангелите като енергия от любов, която и ние хората имаме в сърцата си.

Нели дори обяснява, че за всеки човек отговарят поне двама ангели хранители. Тя разкрива и какъв е начинът, човек да получи още по-голяма подкрепа от своите невидими пазители.

По думите ѝ, колкото повече се отваряме към тези Божи пратеници и ги призоваваме, толкова повече, те ще се грижат за нас и ще ги вдъхновяват.

Нели силно вярва, че всички хора сме едно цяло и сме създадени от Господ, за да се обичаме и да си помагаме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Име
Име
11.09.2015 10:01
Това са лъжи!не вярвайте на такива шарлатани.има хора които говорят с по висши сили обаче...........ет са рядкост това са хора като едгар кейски,баба ванга,исус христост,пророка мохамед (основител на исляма),и т.н. дори вече знам че такива хора не съществуват.но НИКОГА не вярвайте на такива лъжци никой медиум или човек говорещ с същества от висока духвна еволюция не би събщил на телевизията,медията, и на когото и да е била.
8
8