Най-грозният мъж на света стана татко на осмо дете

Най-грозния мъж

Обявеният за най-грозен мъж в света - 47-годишният Годфри Багума, стана татко за осми път, след като 30-годишната му съпруга Кейт Наманда роди дъщеричка.

Момиченцето е шестото дете на двойката, тъй като Багума има две деца от първия си брак.

Годфри Багума от Уганда страда от неизвестна на науката болест, която деформирала лицето му. До 2002 година той работи като обущар, но не печелил достатъчно, за да издържа семейството си с тази професия.

Тогава се обявява и световен конкурс за най-грозен мъж. Годфри решава да се яви на него, само защото имало примамлива парична награда, която щяла да му бъде от полза.

Със своята лицева деформация Годфри Багума става атракцията на конкурса и завоюва титлата. След победата той решава да стане певец и измисля артистични си псевдоним Ssebab.

След успеха за Багума последва развод, понеже разкрива изневярата на първата си съпруга. По-късно той се запознава с Кейт Наманда, но вече бил световноизвестен и затова в началото пазели връзката си в тайна.

Годфри споделя още, че по никакъв начин не желаел Кейт да се чувства задължена да му бъде половинка, а искал да се чувства свободна да си тръгне, когато пожелае. Тайният им романс продължава 4 години, преди да обявят, че очакват първото си дете и да сключат брак.

Когато намериш човек, който ти подхожда, не трябва да слушаш какво говорят другите. Трябва да следваш сърцето си. Парите и външността не трябва да са проблем – споделя Кейт.

Днес Годфри продължава да се изявява на певческата сцена. Канят го също на много концерти и събития, където изпълнява и комедийни номера. Той винаги създава ведро настроение, използвайки нетипичното си лице.

Въпреки че лекарите не успяват да дефинират точно състоянието му, нито да прогнозират дали е животозастрашаващо, Годфри не се отчайва, а продължава да се радва на семейството си и успешната кариера.

Рейтинг

5 1
4 4
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Marin
Marin
10.08.2015 15:30
Toia prilicha na izvunzemen be
0
2