Биологичен материал с извънземен произход стресна учени

Небе

Преди повече от десетилетия професор от Университета в Бъкингам заедно с екипа си отрива странен биологичен материал, за който преподавателят е твърдо убеден, че е с извънземен произход. Ученият е посветил цялото си време в последвалите десет години, за да изследва непознатата материя.

Материята е открита при експеримент на Уейнрайт и екипа му в стратосферата. Те изпратили в пространството над земята балон с прикрепена към него малка метална топка, която привличала микроскопични частици от космоса.

Опитът е целял да изучи какви чужди елементи успяват да преминат през атмосферата и в какво състояние стигат на Земята. С проучването си професорът е искал да оцени риска за човечеството от сблъска с космическия прах.

Професорът разказва, че от вътрешността на металната топка, която е изработена от титан и ванадий, излязла гъста биологична течност. След десетилетия проучване ученият е достигнал до няколко теории относно въпросното вещество.

Извънземни

Според първата мистериозната течност представлява супер микроорганизъм, който е бил предназначен да се развие на Земята, заразявайки я с извънземен живот. Другата, все така невероятна за човешкото ухо, е, че веществото представлява биологично оръжие, изпратено от непозната извънземна сила и целящо да изтреби човечеството с непознати болести, като по този начин освободи планета за бъдеща колонизация.

Към момента само едно нещо, свързано с откритието на университетския преподавател, е сигурно – че материалът е стигнал до Земята с комета.

В подкрепа на налудничавите теории на Уейнрайт дава глас дори и носителят на Нобелова награда за медицина сър Франсис Крик. Светилото в своята област дори е развил научно-фантастична теория, че намереният в металната топка материал може би е семето на живота – митично вещество, което с делението си е дало начало на целия живот на Земята.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати