Любов в годината на Козата за Овен

Любов

2015 година ще е сред най-успешните за зодия Овен. Представителите на тази зодия са твърди и непоколебими, но през следващите дванадесет месеца ще имат шанса да се променят. Те ще са по-разкрепостени, контактни, а най-успешни за тях ще са любовта и финансите.

От финансова гледна точка годината е добра за разширяване на дейността, започване на собствен бизнес, а също и за пестене на средства и големи покупки. Овенът ще достигне всичко, което пожелание, благодарение на повишения си тонус и влюбеност, които ще го съпровождат още от пролетта.

Годината на Козата по отношение на любовният живот носи благоприятни изменения в отношенията с противоположния пол. Мъжете Овни ще намерят своята половинка през тази година, ако все още не са я открили. Най-вероятно тяхната избраница е близо до вас – нужно е само да се огледате. Най-голям шанс да я откриете се дава през октомври или ноември, но не е изключено да се случи и по-рано.

Овен

Жените Овни пък трябва да бъдат готови за най-важната среща в живота си. Тя ще се случи в периода от февруари до юни, през септември или декември.

Любовна хармония през годината на Козата Овните могат да постигнат с представителите на Скорпион и Риби. Ще бъдат по-малко заинтересовани от Близнаци и Козирог.

Браковете, сключени от зодия Овен през първата половина на годината, ще бъдат най-здрави и дълготрайни.

За тези, които имат партньор до себе си, е добре да не го притискат и да му дадат повече пространство и време за размисъл. В противен случай може да го прогоните завинаги.

Семейните Овни ще успеят да укрепят семейството си и да направят отношения по-щастливи. За това е достатъчно единствено да проявят внимателно отношения към партньора, да бъдат търпеливи и внимателни.

Често, те пренебрегват тези неща и е добре през тази година да заложат на тях. Освен това умението да не забелязват дребните недостатъци и да се наслаждават на всеки миг ще направят семейния им живот спокоен и комфортен.

Идеалните месеци за планиране на романтичи пътувания с любимия човек са март и април.

Рейтинг

3.3
Общо 10 гласували
5 1
4 4
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари